NOVOSTI

DOBRODOŠLI NA NAŠU BLOG STRANICU


Ovdje možete saznati sve o novitetima u poslovanju Mojić kompanije, planiranim i realizovanim projektima. Osjećajte se slobodno da nam pošaljete upit u vezi bilo kojeg sadržaja objavljenog u narednim postovima.

27 Avgusta, 2021

ZAPOŠLJAVAMO

Mojić doo, Bijeljina raspisuje oglas za prijem radnika u radni odnos na sljedeće radne pozicije: Menadžer prodaje u proizvodnji Grafički dizajner Operater na grafičkoj mašini za štampu USLOVI: Minimalno SSS, prednost imaju grafički ili tehnički smjer Poželjno radno iskustvo u radu u grafičkoj industriji NUDIMO: Ugovor na određeno, uz mogućnost […]
5 Avgusta, 2021

Spremite se za novu školsku godinu i učestvujte u velikoj nagradnoj igri!

Pred sam početak školske godine MOJSHOP vas poziva na fantastično druženje.  Za vas smo pripremili mnoštvo iznenađenja, COOL POPUSTE %  i veliku NAGRADNU IGRU sa preko 100 vrijednih nagrada.  Sve vas to očekuje u našim maloprodajama ili on-line kupovinom.  Više informacija na www.mojshop.ba.
16 Jula, 2021

-20% POPUSTA NA CARANDA'CHE + GRATIS AKVARELO BLOK ZA CRTANJE A4

Iskoristite priliku i naručite olovke premium kvaliteta švajcarskog brenda CARANDA'CHE uz 20% popusta kao i poklon AKVARELO blok za crtanje A4.       Akcija traje do 31.07.2021.
2 Jula, 2021

-20% popusta na Castelli notese + gratis Pentonic Gel olovka

Castelli notesi, popularnih boja i dizajna zagarantovano šarmiraju na glatkom i tankom materijalu s kontrastnom i elastičnom trakom. Premium kvaliteta idealni su za poklon poslovnim partnerima kao i za zapisivanje bilješki na sastanku. Iskoristite popust od 20% i naručite još danas. Osim popusta na poklon dobijate i Pentonic Gel olovku. […]