O NAMA

NAŠA PRIČA


MOJIĆ d.o.o. je firma koja svojim poslovanjem obuhvata četiri osnovne, organizaciono samostalne, ali funkcionalno usklađene djelatnosti veleprodaje, proizvodnje, maloprodaje i web prodaje, sa menadžmentom koji njeno poslovanje i infrastrukturu čini kompaktnom cjelinom.

Sjedište firme je u Bijeljini, u okviru funkcionalno projektovanog poslovnog objekta od 2000 m2, u kom se nalazi uprava sa menadžmentom, skladište veleprodaje, prodajno izložbeni prostor i proizvodnja. Svoju djelatnost obavljamo na još 3 adrese u našim maloprodajnim radnjama u Bijeljini kao i u našoj firmi Marking System d.o.o. u Novom Beogradu u Republici Srbiji.

Od osnivanja samostalne djelatnosti 15.05.1995., koja 04.07.2000. prerasta u privatno preduzeće, pa sve do danas kada poslujemo kao društvo sa ograničenom odgovornošću, firma bilježi stalan razvoj dosledno zastupajući i sprovodeći politiku kvalitetne i brze usluge sa akcentom na izgradnji povjerenja sa svim svojim partnerima i kupcima.

Prateći savremeni koncept razvoja i stvarajući prepoznatljiv imidž na tržištu u svom poslovanju uspostavili smo Menadžment upravljanja sistemom kvaliteta (ISO 9001:2008).

Danas je MOJIĆ d.o.o. proizvođač, distributer, uvoznik i ekskluzivni zastupnik više firmi iz zemalja Zapadne Evrope kao i zemalja u okruženju.

MOJIĆ d.o.o zapošljava stručan kadar sa najvišim kvalifikacijama. U našem timu od preko 50 zaposlenih posebnu pažnju poklanjamo stalnom i sistematskom usavršavanju postojećih kadrova. Danas sa punim pravom i ponosom možemo da kažemo da MOJIĆ d.o.o. upravlja svim svojim poslovnim procesima i pripada grupi društveno odgovornih firmi.

MISIJA I VIZIJA


VIZIJA: "Biti referentna kompanija u Bosni i Hercegovini i okruženju koja se prepoznaje po visokim standardima poslovanja i uvođenju savremenih trendova u poslovanju."
MISIJA: "Osnovna misija kompanije Mojić jeste efektivno i efikasno snabdijevanje kupaca proizvodima i uslugama optimalnog kvaliteta i prihvatljivih cijena kako bi se omogućilo ostvarenje dobrobiti za naše kupce, zaposlene i vlasnike, kao i zajednicu u kojoj radimo. Našu misiju ćemo ostvariti uz stručne i motivisane radnike sa potpuno posvećenim, maksimalno profesionalnim i odgovornim radom."

Naš menadžment se vodi sledećim principima:

  • Stalno unapređenje svih sektora poslovanja,
  • Podizanje kvaliteta rada na najviše nivoe,
  • Stalan rast zadovoljstva naših kupaca kroz obezbeđivanje visokog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga uz istovremeno poštovanje rokova i cijena,
  • Zadovoljstvo svih zaposlenih i spoljnih saradnika kroz kontinuiranu edukaciju i poboljšanje uslova rada,
  • Korektni i profesionalni odnosi sa dobavljačima.

U ostvarenju naših ciljeva aktivnu ulogu imaju naši kupci, dobavljači i spoljni partneri čija iskustva i znanja ugrađujemo u naše procese.

Uvođenjem sistema menadžmenta kvalitetom po zahtjevima standarda ISO 9001:2008, koji je verifikovala akreditovana međunarodna organizacija za certifikaciju, navedene ciljeve ostvarivaćemo kroz naše procese i tako zajedno stvarati nove vrijednosti i postajati jači na poslovnom tržištu.

Godine iskustva

Mojić kompanija uspješno posluje i raste od 1995. godine.
zaposleni-1

Zaposlenih saradnika

Uspješan posao zahtjeva posvećene ljude. Naš tim se sastoji od 61 zaposlenog radnika, najboljih u oblasti u kojoj rade.

Lokacija

Danas firma Mojić d.o.o. svoje proizvode i usluge nudi na 6 adresa u Bijeljini, Brčkom i Banja Luci.

Artikala u ponudi

Zadovoljstvo i kontinuitet u saradnji sa našim kupcima, ostvarujemo i kroz veliki asortiman od preko 12.000 artikala.

Marking System

Naša firma u Srbiji


Generalni zastupnik za područje Srbije firmi kao što su: Trodat, Trotec, Securit, Triline i drugih.
Važna logistička tačka za razvoj i širenje našeg poslovanja na druga tržišta, kao i plasman sopstvenih proizvoda iz naše proizvodnje.
U narednim godinama očekujemo ekspanziju naše firme Marking System d.o.o, kako u pravcu povećanja broja kupaca, tako i u povećanju ostalih kapaciteta kao što su broj zaposlenih, tehnička opremljenost, radne prostorije... Sigurni smo da ćemo sinergijom dugogodišnjeg i bogatog iskustva svih zaposlenih u obje firme u toj namjeri i uspjeti!