Zapošljavamo

Zapošljavamo


OGLAS

ZA PRIJEM RADNIKA U RADNI ODNOS NA NEODREĐENO VRIJEME UZ OBAVEZAN PROBNI RAD U TRAJANJU OD NAJMANJE TRI MJESECA

Raspisuje se oglas za prijem radnika u radni odnos na slijedećim radnim mjestima:

1. Rukovodilac u maloprodaji
Rukovođenje poslovanjem maloprodajnog objekta, unapređenje rezultata prodaje, organizovanje, rukovođenje i kontrola rada zaposlenih, staranje o pružanju kvalitetne usluge kupcima, praćenje i izvršenja planskih zadataka, izvještavanje, sprovođenje akcijskih ponuda, rješavanje reklamacija kupaca, prijedlozi i rješenja za unapređenje prodaje, praćenje potreba i kupovne navike potrošača, razvijanje i unapređivanje timskog rada zaposlenih.

Posebna znanja i sposobnosti:
Visok stepen samoinicijative, sposobnost motivisanja i razvijanja pozitivne radne atmosfere, organizacione sposobnosti i sposobnost vođenja tima, preciznost, tačnost, ažurnost, odgovornost.

2. Menadžer prodaje
Razvoj poslovnih odnos sa kupcima, rješavanje njihovih zahtjeva, vođenje pregovora, praćenje kretanja na domaćem i inostranom tržištu i utvrđivanje potreba budućih tržišta i kupaca, organizovanje i vođenje tima koji se bavi prodajom.

3. Radnik u maloprodaji
Usluživanje kupaca, izlaganje robe, briga o urednosti maloprodajnog objekta, rad na kasi.

4. Grafički dizajner
VSS ili SSS, minimum 2 godine iskustva, poznavanje softvera za obradu vektorske grafike (Adobe Illustrator ili Corel Draw) kao i rasterske grafike (Adobe Photoshop), dostaviti portfolio sa ranijim radovima.

5. Radnik u proizvodnji
Potrebni radnici za rad u štampariji, za rad u proizvodnji tj. rad na mašinama i rad u doradi, prednost imaju osobe koje su radile u štamparijama i u procesu proizvodnje.

Prijave za posao slati isključivo na e-mail: info@mojic.com
Dodatne informacije možete dobiti putem navedene e-mail adrese ili pozivom na 055/418-000, opcija broj 29
Prijave slati do 15.04.2018. godine.